sobota, 22. september 2012

Sladk(osned)a Istra

Včeraj smo se sladkali v luštnem ambientu na odprtju 4. Sladke Istre. Slaščičarski mojstri so se predstavili s svojo izvirnostjo predvsem pa uporabo pristnih istrskih sestavin in receptov. V glavnih vlogah se je pogosto pojavila figa pa refošk, limona, muškat in seveda žižola... Med boljšimi sta bile prav gotovo limonina krema s kandirano limono iz CDA, ki je prjela tudi srebrno priznanje ter pecivo iz žižol. Ah, pa krema z glazuro s šipkom... pa muškat... :)Dejstvo je, da so se vsi odlično odrezali in se zato že veselim vikenda, ko se bodo po Kopru predstavili tudi širiši množici sladkosnedov. Torej, 29. in 30.9. vabljeni vsi sladkosnedi v Koper, da mi boste lahko povedali katera je bila pa vaša najslajša slaščica! ;)

















Še enkaj utrinkov iz lanske Isladke Istre najdete tu (klik)...

2 komentarja:

  1. Krasno! Res škoda, da ne morem priti....:/..No, pa drugo leto...:).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zmenjeno! Se pa potem vidimo drugo leto... Ta vikend bom tako jaz poročala še na blogu tako da boš lahko vseeno na tekočem ;) lp

      Izbriši