petek, 17. februar 2012

Paketek modnih zapovedi iz NY #2

Peti dan sta PRETE&BRUNO dokazala, da je miks brezčasne elegance New Yorka in tradicije odlične italijanske mode lahko zmagovalna kombinacija. Še posebej sta me navdušila s kombinacijo čudovite zelene in večne črne.


NARCISO RODRIGUEZ se je šesti dan predstavil z zelo minimalistično kolekcijo. Črnino in belino je popestril z barvnimi povdarki zelene, rdeče in oranžne, ki so sovpadali tudi z makeup-om. Največ navdušenja pa so povželi njegovi oversize plašči v istih barvah.


ANNA SUI me je sedmi dan očara s svojo igrivo, pisano in ustvarjalno kolekcijo. Obožujem vse od "Harry Potter" očal, pisanih nogavič do kvačkanih sovica kapic...Naša Urška Petek (poišči na FB) bo imela od sedaj še več dela s kvačkanjem kapic... ;)


Zadnji dan sta se na pistah bohotila modna velikana Calvin Klein in Ralph Lauren. Kolekcija, ki me je prepričala je kolekcija, kjer so prevladale hlače in hlačni kustimi, veliko kara vzorcev, kombinacija črne in zlate,... Tako se je v svoji vintige kolekciji predstavil RALPH LAUREN. Inovatinvne so predsvsem njegove "boy-for-girl" obleke. Kljub temu je bil drugi del zelo ženstven saj je v svojo kolekcijo vključil nekaj čudovitih črno-zlatih večernih oblek.


Končan je še en New York fashion week. Sama sem očarana in se že veselim vseh nadaljnih.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...