četrtek, 23. februar 2012

Napoved za hladne dni iz Londona

Komaj se je končal newyorški pa je tu že londonski....Fashion week seveda! Ta nam prav tako obljublja široko palet barv...oranžna, rdeča, zelena,... kot tudi veliko vrnitev kara vzorcev in umetnega krzna, tudi usnja je kar nekaj. Pravila že poznamo... Vsak dan nov osebni favorit in njegove 3 naj kreacije.

BORA AKSU me je prvi dan navdušil z lahkotnimi materiali, čudovitimi vpadljivimi vzorci ter kombinacijo pepelnato sive in nežne rožnate. Nenavadna prepletenost sramežljivih romantičnih in vpadljivih, odločnih kosov. Meni je všeč!


Že naslednji dan me je ena mojih ljubšh (morda tudi zaradi imena), ISSA LONDON prepričala s svojimi živimi vzorci, ki jih je spretno skombinirala s tipično zimskimi kosi. Da o njenih plaščkih in oblekah ne govorimo... preprosto popolno.


Eno najvplivnejših imen VIVIENNE WESTWOOD je v vsoji kolekcijo vpletla stil prejšnjih let in ga vnesla v nova, sodoba oblačila. Posegla je tako po kara vzorcih, klobukih kot tudi vzorčastih oblekcah.


Četrti dsn ni bilo presenečenj. BURBERRY PRORSUM me je v sekundi očaral že z pre-fall kolekcijo. Na sami reviji pa je CHRISTOPHER BAILEY ponovno dokazal da je res car! Na koncu so se namreč vsi modeli sprehodili v svojih očarljivih opravah in s svojimi čudovitimi črtastimi dežniki pod snežinkami. Res, do sedaj še nisem videla lepše kolekcije! Si zasluži slikco več ;)



MARRY KATRANTZOU, katere navdih je škatlica pisanih voščenk se je predstavila s prav tako pisano in bogato kolekcijo. Velik uspeh je doživela že, ko je v Top Shopu prestvila eno svojih kolekcij. Razprodana je bila v enem dnevu!


Toliko torej o ženskih trendih. Zadnji dan so namreč prevladovale samo moške kolekcije... Pruznam da name nobena ni naredila posebnega vtisa....ali pa je toliko težje oceniti kolekcijo ki narejena "zate". Nejkaj lušnih kombinacij sem zasledila le pri E. TAUTZ. Njegova kolekcija je hkrati preprosta in elegantna z vpadljivimi barvnimi poudarki. Kot mnogi drugi tudi sam poskuša ponovno oživeti karo vzorce.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...