ponedeljek, 20. avgust 2012

Iz Severa

Z današnjim dnem se že javljam iz 20 stopinj bolj toplega Portoroža, kjer je praktično vse po starem. Če me kdo vpraša bi šla nazaj? Takoj...zdaj... brez problema! Nedvomno so bile to najboljše počinice in nedvomno v bodoče še sledi kakšen podoben roadtrip!

Kljub temu, da nimava problemov z letali se nama je zdelo tovrstno potovanje super predvsem zato, ker ni bilo omejitev... vsak je vzel s seboj veliko potovalko in še ogromno "nujno potrebne krame"...ustavila sva se v manjših mestecih, ki znajo biti še posebej čarobna... Luka je vsak dan tekel po novem še neosvojenem teritoriju...prebujala sva se v čudovita jutra in uživala ob zajtrku na prostem....vedno znova iskala čudovite kotičke za najine piknike...s petjem in dolgimi pogovori premagala vseh 5500 dooolgih kilometrov v avtu.

Z vami tako v zadnji objvi iz niza "Na sever" delim še nekaj utrinkov najinega "nomadskega" življenja, katerega človek hitro vzljubi.


...na prostem pripravljene dobrote...
1. jajčka z lisičkami 2. popečen Polarbrod z Nutello in bananami 3. vroč čajček ob mrzlih večerih 4. Wasa bread, banane in palačinke

2 komentarja:

  1. Iza, tale vajin road trip je pa resnično zavidanja vreden. Lahko računamo še na kakšno poročilo iz pohajkovanja po trgovinicah?;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. priznam da dosti več slikic iz trgovinic nimam...morda pa ne bi bila slaba ideja, da vam pokažem še nekaj simpatičnih nakupov ;)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...