četrtek, 22. september 2011

FW London

V Londonu so v zadnjem tednu le še potrdili predvidevanja po...RUMENA bo barva naslednje sezone. Praktično ni bilo oblikovalca, ki je ne bi vključil v svojo kolekcijo. Ponovno sem izbrala favorita dneva in tri najlepše kreacije.

Še posebej so me fascinirale "statement" ogrlice v živo rumeni barvi v kombinaciji s pikami (Sass&Bide), šik sedemdesetih z velikimi pisani klobučki (Jaeger London), "dežni plaščki" v kombinaciji z dolgim krilom iz tila in stilsko usklajenim kužkom (Mulberry). Hmmm...iz slednjega se morda obeta kakšen diy projekt... ;) Četrti dan je bilo preprosto razglasiti absolunega zmagovalca. Burberry Prorsum je ustvaril kolekcijo polno čudovitih, intenzivnih barv in čudovito kombiniranje le-teh. Dopolnjujejo jih živi vzorci z rahlim pridihom afrike, ki njihov standardni tranč ponesejo na čisto drugo raven. Sledile so še elegantne dolge obleke v kombinaciji s črnimi dodatki (Amanda Wakeley), kot zadnji pa so na svoj račun prišli tudi fantje, ki lahko strogost srajce, kravate in blazerja sedaj razbijejo s kombiniranjem kratkih hlač (Hardy Amies).





2 komentarja:

  1. statement necklaces...adore, škoda ko so pri nas tako nedosegljive...

    OdgovoriIzbriši
  2. se mi je zdelo da ti bodo všeč ;) ja wm...js tko težko najdem kej od nakita k sm res zbirčna...vidim pa pogosto na strani od zare kakšne lepe statement necklaces sam se jih seveda potem pri nas ne da dobit... tko je... :/

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...