četrtek, 5. april 2012

Velikonočne etno kokoške

Danes sem se lotila prvega letošnjega velikonočnega projekta. Ideja za tele etno kokoške je nastala, ko sva z Lukom odkrila slastna čokoladna Milka jajčka v teh vijolčnih škatlicah. Slastne,super za sladkanje v dvoje pa še škatlice se da lepo reciklirat.

Vse kar potrebuješ za tale DIY projekt je škatlica za jajčka, škarje, barvno perje,raznobarvne tempare, tanek čopič in lepilo (sama sem uporabila lepilno pištolco).

Škatlico le natančno razreži na 4 kose. Te potem poljubno pobarvaj in na koncu okrasi z dekorativnim perjem. Sama sem dodala še nekaj rumene "travice" v katere sem posadila jajčka. Kot vidiš so trenutno še neokrašena...pa ne za dolgo...jutri namreč sledi že naslednji projekt!Stay tuned! ;)





4 komentarji:

  1. Odgovori
    1. Hvala! Sem vesela da so ti všeč ;) lepe praznike!

      Izbriši
  2. kak dobr, prava umetnica :) kure in jajčke so svetovne :) tržiš kake delavnice drgač? če ne, lah probaš, k si res dobra :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) večino drugače ustvarjam sama... Sem pa sama podobno razmišljala in sem tako v tem letu začela z občasnimi delavnicami z društvom prijateljev mladine, društvom gluhih pa s sožitjem...pravzaprav pravkar pripravljam ene za konec mesca ;) je to ena stvar k mi je res všeč pa mi je še tolko boljše če lahko to delim tudi z drugimi ;)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...